Team building reușit la pensiune în Turda

Ce îi trebuie unui team building pentru a fi reușit? Cu siguranță o cazare bună într-un loc cochet, cum ar fi la pensiunea noastră, Salina Gymnasium Potaissa, unde să existe condițiile necesare și unde atracțiile turistice să fie situate în apropiere.

Team buildingurile se întâmplă deoarece cultivă în participanți sentimentul de apartenență la o echipă, practic sudează echipa și fidelizează angajații firmei respective. Periodic, ownerii de business-uri sau managerii de echipe își cazează subalternii undeva și organizează pentru ei fel de fel de activități, legate de activitatea profesională sau pur și simplu relaxante.

Pensiunea Salina Gymnasium Potaissa

Bun venit în Ardeal!

Ne aflăm în inima Transilvaniei, în inima Turzii, și profităm de primul articol de pe blogul nostru pentru a vă ura bun venit în Ardeal! Suntem pensiunea de 4 margarete care îmbină vechiul (clădirea) cu noul (dotările), pentru ca dumneavoastră să descoperiți Ardealul în timp ce beneficiați de confort.

Pornim acest blog fiindcă simțim nevoia să ne adresăm dumneavoastră mai pe larg. În aceeași măsură, dorim prin articolele noastre să vă ajutăm să prindeți poftă de Ardeal, de Turda și de atracțiile turistice din oraș și din zonă. Vom depune eforturi pentru a vă convinge că un weekend sau chiar un sejur petrecut în Turda și găzduit de noi, Pensiunea Salina Gymnasium Potaissa, este o idee foarte bună.

Vă așteptăm să ne treceți pragul și să vă bucurați de ospitalitatea ardelenească!

De fiecare dată când ajungeți în inima Transilvaniei, vă așteptăm să ne fiți oaspeți. Vă veți bucura de ospitalitate ca-n Ardeal și de servicii de cazare de cea mai bună calitate, cu mic dejun inclus!

0723 134 274