În inima Transilvaniei, în inima Turzii. Aici ne găsiți. În plin centrul orașului, la 100 m de centrul pietonal, de Catedrala Romano-Catolică (construită între anii 1475-1504, pe amplasamentul unei biserici mai vechi, atestată documentar deja în anul 1342), de clădirea veche a Judecătoriei construită între anii 1795-1806, la 150 m de Teatrul Aureliu Manea și la 400 m de Muzeu (Palatul Princiar). Și, cu toate că locația noastră e ultracentrală, zona e foarte liniștită, astfel că vă veți putea bucura de sejurul dumneavoastră în tihnă.

Povestea noastră începe cu multă vreme în urmă. Clădirea în care funcționează pensiunea e încărcată de istorie, fiind fostul sediu al gimnaziului unitarian, clădit începând din 1796. Am îmbinat însă vechiul cu noul, pentru ca dumneavoastră să beneficiați de confort. De altfel, cele 4 margarete sunt o garanție a dotărilor pe care le avem, dar și a calității serviciilor pe care le oferim.

Personalul nostru e bine instruit așa că vă vom întâmpina de fiecare dată cu zâmbetul pe buze, punându-vă la dispoziție cele 8 camere și 1 apartament, toate dotate după standardele moderne. În plus, pensiunea noastră are o sală pentru evenimente, locuri pentru parcare în curtea interioară, sală pentru lectură / bibliotecă / sală pentru recreere.

Vă așteptăm să ne treceţi pragul. Fie că vă aflaţi doar în trecere, fie că vă petreceţi concediul de odihnă, vom avea grijă ca șederea  să vă fie plăcută şi  reconfortantă.

Vă așteptăm să ne treceți pragul și să vă bucurați de ospitalitatea ardelenească!

De fiecare dată când ajungeți în inima Transilvaniei, vă așteptăm să ne fiți oaspeți. Vă veți bucura de ospitalitate ca-n Ardeal și de servicii de cazare de cea mai bună calitate, cu mic dejun inclus!

0723 134 274