Serviciile pe care le oferim și facilitățile pe care le veți întâlni la noi atunci când ne veți vizita vor confirma cele 4 margarete cu care pensiunea noastră a fost clasificată. Camerele sunt spațioase și utilate cu toate cele necesare confortului zilnic. Avem o sală pentru servirea mesei iar la mansardă și o sală spațioasă în care putem găzdui conferințe, prezentări, cursuri, dineuri, team-buildinguri,  capacitatea acestei săli fiind de 35 de persoane.

În timpul petrecut la noi, vă puteţi oferi răgazul unor ore de lectură în biblioteca noastră și bucuria mişcării în sala de ping-pong.

Punem la dispoziţia oaspeţilor noştri  parcarea amenajată în curtea interioară a pensiunii, spaţiul de joaca pentru copii si foişorul din curte.

De asemenea, în incinta parcării, cliențili beneficiază de o stație de încărcare electrică performantă de la 22 kW, pe care o pot folosi pe parcursul șederii la pensiunea noastră.

Vă așteptăm să ne treceți pragul și să vă bucurați de ospitalitatea ardelenească!

De fiecare dată când ajungeți în inima Transilvaniei, vă așteptăm să ne fiți oaspeți. Vă veți bucura de ospitalitate ca-n Ardeal și de servicii de cazare de cea mai bună calitate, cu mic dejun inclus!

0723 134 274